Loftsleilighet til utleie!

Ønsker du / dere overnatting på gården er dette mulig i en loftsleilighet i gårdens hovedbygning.
Loftet består av stue/oppholdsrom, kjøkken, bad og to soverom. Loftet gir en lun og hjemmekoslig atmosfære med sine skrå tak og varme farger. Her er det mulighet for å slappe av, lade batteriene og nyte Krødsherads mange opplevelser i ro og mak. Leier du loftet og ønsker en utekrok å slappe av i er dette mulig etter avtale, skulle dere trenge flere soverom er det mulighet for å leie to rom i husets andre etasje. Alle soverommene er utstyrt med dobbeltsenger. Loftets kjøkken er godt utstyrt med det du trenger til vanlig matlaging, har kaffetrakter og vann koker, komfyr med induksjonstopp, kjøleskp og oppvaskmaskin. Badet har toalett, vask og dusj. Skulle det være behov for klesvask kan dette avtales og gjøres på bad i husets første etasje. Det er felles inngang med meg som bor i huset. Det er et garderobeskap til benyttelse for sko og yttertøy på bad i husets første etasje.
Trappen opp til loftet er litt bratt, så er du / dere dårlig til beins er den ikke å anbefale. Siden det er mange ulike dyr på gården og husets eier har fire hunder som bor i huset må du / dere tåle å ha dyr rundt dere. Egne dyr er således ikke mulig å medbringe.
Det kan være mulig å låne kano hvis det er ønskelig. 

Priser:

Leie av Loftet pr. person: 400 kr. pr. natt.
Dette inkluderer håndklær og sengetøy.
Ekstra soverom 400 kr. pr. person pr. natt.
Leie av kano og årer 200 kr. pr. dag. Dere må selv ta med egne redningsvester tilpasset kroppsvekt. Kano leies på eget ansvar.

Synes dere dette høres interesangt ut kan dere se på bilder fra loftet under på siden og ta kontakt på tlf. 95 28 13 33 om dere ønsker mer informasjon.

Med vennlig hilsen

Elin Lesteberg

Stue med sofahjørne

Spisestue krok i stue / oppholds rom

Kjøkken

Kjøkken

Bad med vask

Dusj og toalett

Soverom 1 med dobbeltseng

Soverom 2 med dobbeltseng

Soverom i 2. etasje med barneseng

Soverom i 2. etasje

Utekrok ved hovedhus med utsikt over Krøderfjoerden

Utekrok ved kjøkken inngang med spisestue og grill

Veranda med utsikt over Krøderfjoerden.

Utsikten fra utekrok og veranda

Stemningsbilde utover Krøderfjorden nedenfor gården